Salgsbord
Salgsbordene er store (183 x 75 cm), og er forhåndsdekket med kongeblå fløyelsduk slik at gjenstandene kan legges rett ut ved ankomst. Som selger slipper du inn på messeområdet kl 10:00 som er to timer før publikum. Du har dermed god tid til å finne bordet og arrangere salgsutstillingen. Som selger kommer du selvsagt gratis inn på messeområdet. Bestiller du 2 eller flere bord, kan du ta med en hjelper gratis. Eventuelt flere hjelpere må vente til publikum slipper inn og betale seg inn på vanlig måte.

For messen ønsker vi at hovedvekten legges på historiske våpen og utstyr av en viss kvalitet. Når det gjelder effekter/utstyr relatert til 2.verdenskrig så er det tyske regler som gjelder slik at større nasjonalsosialistiske merker skal dekkes til.

Salgsbord bestilles ved å sette inn kr 300,- pr bord på konto 2291 17 41109.
NB!! Det er pr 16.02.2020 kun noen få salgsbord igjen, så må haster det med å bestille. Påmeldingsbeløpet tilbakebetales om det er fullt.

For å få tilsendt løpende informasjon om messen bør du også sende mail til vår messekoordinator Thor Dehnæs på info@kvf.no slik at din mailadresse blir registrert. Thor kan også kontaktes på telefon 915 20 750 ved spørsmål om messen.

Ved påmelding forplikter du deg til å ha salgsbordet oppe i hele utstillingsperioden fra 12:00-16:00. Dette for at sent ankomne besøkende skal få valuta for inngangspengene sine.
Bordoppstilling
Messebilde 1

Messebilde 2

Messebilde 3

Messebilde 4